top of page
Keresés

YouPic - Fotós weboldal

A YouPic egy kreatív fotómegosztó oldal és alkalmazás. Az oldalra ingyenes a regisztráció, de akár Pro felhasználók is lehetünk, aminek havi díja van, cserébe viszont sok extra funkciót kapunk. Link: https://youpic.com/


Mire jó az ingyenes profil?


Akár emaillal regisztrálunk, akár facebook-os bejelentkezést választunk a saját profil készítéséhez csak pár egyszerű lépést kell megtennünk és ezután máris megoszthatjuk fotóinkat.

Profilunkban megadhatunk néhány alapvető adatot magunkról pl. munkakör, fényképezőtípus, hol lakunk és egy rövid leírást is, természetesen opcionális, hogy mit szeretnénk kitölteni.


Portfóliónkba fotókat és/vagy videókat tölthetünk fel. A feltöltött tartalmat pedig a többi felhasználó látja és lájkolhatja, megoszthatja, megjegyzést írhat hozzá, vagy pontokat adhat 4 féle szempont szerint.

Minden egyes fotónknál látjuk, hogy hányan tekintették meg, de az összes feltöltésünk nézettségét is kijelzi.


A feltöltött fotók metaadatából kitölti az alapvető exif adatokat, ami magunk is megadhatunk, változtathatunk.


Gyűjthetünk különféle kitüntetéseket is, amelyeket aztán a profilunkban fel is tüntethetünk.

Tallózhatunk számos kategóriában, de fotósokra is rákereshetünk. Követhetünk másokat, ekkor az idővonalunkon látjuk az aktuális posztokat.

Mindezek mellett akár saját sztorikat, amolyan blogbejegyzések is írhatunk.

Ha elég jó fotóink vannak, van jó cikket írunk, akkor az oldal akár ki is emelheti őket, így még több látogatót érhet el.


Inspirációszerzésre, ihlet keresésre, ötletszerzésre kitűnő oldal, amellyel saját magunkat is felmérhetjük, hogy másoknak mennyire jönnek be a fotóink. Valamint saját weboldalunk népszerűsítésére is használhatjuk, ha feltüntetjük profilunkon annak címét és a képeinket megtekintők azt láthatják.


Amennyiben PRO felhasználóra váltunk, számos olyan funkciót érhetünk el, mint pl. saját weboldat építése, egyedi domainnel, privát galériák létrehozása, láthatjuk ki nézte meg a fotóinkat, még több embert érhetnek el fotóink és számos más egyéb extra.


Mindezek mellett számos fotós videókurzust, interaktív kurzust vagy workshopot érhetünk el. Mellyel tudásunkat bővíthetjük.


A YouPic alkalmazás androidos vagy iOs telefonunkra, tabletünkre is telepíthetjük, ha erről szeretnék használni.


https://youpic.com/

7 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
donate button.png
bottom of page