top of page
Keresés

5+1 Fotós YouTube csatorna ajánló

Frissítve: 2021. ápr. 14.

Ebben a rövid cikkben ismét elhoztam nektek hat olyan magyar, fotózással foglalkozó Youtube csatornát, amit esetleg érdemes lehet követni, ha érdekel a fényképezés. Előző hasonló cikket IDE kattintva találod meg. Ha kíváncsi vagy, nézz rá a csatornákra, és akit szimpatikusnak találsz, vagy úgy gondolod, hogy tanulhatnál tőle, akkor iratkozz fel rájuk.


Nagy Zoltán – ZOLIXPLOLER

Zolixploler vagyis Nagy Zoltán csatornája már egész szép követőtáborral rendelkezik, nem csoda, hisz elég aktív tartalomgyártó. Fotós, utazós, vlogolós videókat készít, sok-sok hasznos tippel, trükkel különösen a fotózás és a digitális pénzkeresés témájában. Mindezek mellett digitális nomádként, szabadúszó, online munkákkal foglalkozó fiatalember, aki párjával bejárta már Ázsia és Európa számos országát.


YT: https://www.youtube.com/user/enzoltan85/videos

Insta: https://www.instagram.com/zolixplorer/Martinhero – Herjeczki Martin

Egy viszonylag friss és feltörekvő csatorna, ahol a fotózás szenvedélye van a középpontban. Hasznos tippeket, trükköket és egyéb edukatív jellegű fotós és videós tartalmakat oszt meg. A csatornát színesítik a különféle külföldi országokban tett utazások és a róluk készült vlogok.


YT: https://www.youtube.com/channel/UCeq1Kidi1GFNCag3kJIFP8w/videos

Insta: https://www.instagram.com/martinhero/clicksforpix – Szudy Péter

Ez a csatorna leginkább a fotózás technikai részre összpontosít, így számos fényképező és objektív bemutató és teszt található rajta, de ezek mellett tippek, trükkök és beszámolók, ajánlók is megtalálhatóak a médiumon.


YT: https://www.youtube.com/c/clicksforpix/videos

Web: https://peterszudy.com/gallerydanielhorvathofficial - Horváth Dániel

Elég régre nyúlnak vissza a csatorna videós feltöltései, de kb. 2019 óta vannak fotós tartalmak, melyek az elmúlt 1-2 évben elég aktívak. Oktató jellegű videók, fotós tippek, trükkök mellett teszt és bemutató tartalmak is vannak a csatornán. Az gasztrofotózás, tárgyfotózás és a street és travel fotózás, ami leginkább jellemző a fotósra és videóira. Horváth Dániel nemzetközi nagykövete az Olympus gépeknek, de a fotózás mellett számos kreatív dologban érdekelt és otthonosan mozog a divat, vagy a zene világában is. Láthattuk őt már számos reklámban, és reklámkampány arcaként.


YT: https://www.youtube.com/c/danielhorvathofficial/videos

Insta: https://www.instagram.com/danielhorvathofficial/