top of page
Keresés

5+1 Fotós YouTube csatorna ajánló

Frissítve: 2021. ápr. 14.

Ebben a rövid cikkben ismét elhoztam nektek hat olyan magyar, fotózással foglalkozó Youtube csatornát, amit esetleg érdemes lehet követni, ha érdekel a fényképezés. Előző hasonló cikket IDE kattintva találod meg. Ha kíváncsi vagy, nézz rá a csatornákra, és akit szimpatikusnak találsz, vagy úgy gondolod, hogy tanulhatnál tőle, akkor iratkozz fel rájuk.


Nagy Zoltán – ZOLIXPLOLER

Zolixploler vagyis Nagy Zoltán csatornája már egész szép követőtáborral rendelkezik, nem csoda, hisz elég aktív tartalomgyártó. Fotós, utazós, vlogolós videókat készít, sok-sok hasznos tippel, trükkel különösen a fotózás és a digitális pénzkeresés témájában. Mindezek mellett digitális nomádként, szabadúszó, online munkákkal foglalkozó fiatalember, aki párjával bejárta már Ázsia és Európa számos országát.


YT: https://www.youtube.com/user/enzoltan85/videos

Insta: https://www.instagram.com/zolixplorer/Martinhero – Herjeczki Martin

Egy viszonylag friss és feltörekvő csatorna, ahol a fotózás szenvedélye van a középpontban. Hasznos tippeket, trükköket és egyéb edukatív jellegű fotós és videós tartalmakat oszt meg. A csatornát színesítik a különféle külföldi országokban tett utazások és a róluk készült vlogok.


YT: https://www.youtube.com/channel/UCeq1Kidi1GFNCag3kJIFP8w/videos

Insta: https://www.instagram.com/martinhero/clicksforpix – Szudy Péter

Ez a csatorna leginkább a fotózás technikai részre összpontosít, így számos fényképező és objektív bemutató és teszt található rajta, de ezek mellett tippek, trükkök és beszámolók, ajánlók is megtalálhatóak a médiumon.


YT: https://www.youtube.com/c/clicksforpix/videos

Web: https://peterszudy.com/gallerydanielhorvathofficial - Horváth Dániel

Elég régre nyúlnak vissza a csatorna videós feltöltései, de kb. 2019 óta vannak fotós tartalmak, melyek az elmúlt 1-2 évben elég aktívak. Oktató jellegű videók, fotós tippek, trükkök mellett teszt és bemutató tartalmak is vannak a csatornán. Az gasztrofotózás, tárgyfotózás és a street és travel fotózás, ami leginkább jellemző a fotósra és videóira. Horváth Dániel nemzetközi nagykövete az Olympus gépeknek, de a fotózás mellett számos kreatív dologban érdekelt és otthonosan mozog a divat, vagy a zene világában is. Láthattuk őt már számos reklámban, és reklámkampány arcaként.


YT: https://www.youtube.com/c/danielhorvathofficial/videos

Insta: https://www.instagram.com/danielhorvathofficial/

Web: https://horvathdaniel.eu/rolam/Jancsó Gergely

Szintén elég aktív és nagy követőbázissal rendelkező tartalomgyártó. Fényképezők, objektívek és egyéb fotós kiegészítők bemutatása mellett fotóskihívások, vlogok, oktató jellegű videók találhatók a csatornáján. A gyakorlati videók Gergő szakterületére az enteriőr fotózásra koncentrálnak. Számos hazai és külföldi szálloda, apartman és ingatlan fotózása van már a háta mögött.


YT: https://www.youtube.com/c/Jancs%C3%B3Gergely/videos

Insta: https://www.instagram.com/gregjancso/

Web: https://jancsofotosuli.com/Tamás Welczenbach

A csatornán elsősorban fotózással kapcsolatos tartalmak találhatóak, melyek segítenek megismerni a legújabb trendeket és újdonságokat. Fotós eszközök és kiegészítőik bemutatása, tesztje is a csatorna részét képezi. Mindezek mellett Tamás erős hangsúlyt fektet a fotós oktatásra. Számos, elsősorban Photoshop tutoriált, találhatunk a csatornáján, de több interjút is fellelhető más fotósokkal. Hetente van képértékelő lájv, és egy remek facebook közösség is arra hivatott, hogy megosszuk fotóinkat és mások segítségével fejlődhessünk. Mindezek mellett számos videókurzus és egy fotózással kapcsolatos könyv is elérhető azok számára, akik komolyabban gondolják a fotózást, és a fejlődés érdekében hajlandóak befektetni.


YT: https://www.youtube.com/user/wtamass/videos

Insta: https://www.instagram.com/wtamas.hu/

Web: https://fotomintbusiness.hu/

Face: https://www.facebook.com/fotosleszek/ vagy : https://www.facebook.com/groups/373268053131363

87 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
donate button.png
bottom of page