top of page
Keresés

7 Fotós YouTube csatorna ajánló

Frissítve: 2021. ápr. 14.

Ismét elhoztam hét fotózással kapcsolatos YouTube csatornát. Ha valamelyik felkelti az érdeklődésedet bátran keress rá. Miklós Meyer

Fotózás alapjai egyszerűen, érthetően. Tippek, trükkök, oktató jellegű videókkal színesítve adja a csatorna tartalmát. Mindezek mellett technikai jellegű tesztekkel és bemutatókkal.


YT: https://www.youtube.com/user/mamiki1/videos

web: https://tisztaegtisztafold.hu/Csapó András

Négy kontinens több, mint harminc országát bejárta már András. Utazós, vlogolós tartalom jellemzi leginkább csatornáját, de a fotózással kapcsolatos tartalmak sem maradhatnak el. Ha szereted a természetet és az különféle kultúrákat, akkor látogass el erre a csatornára.


YT: https://www.youtube.com/channel/UCdNcPxhnNNWAFZn1CRxjwsA/videos

Face: https://www.facebook.com/Navigator.csapo/DSLR Pixel Studio

Fotózással kapcsolatos tapasztalatok, ötletek, tanácsokat megosztása és technikai jellegű bemutatók, útmutatók jellemzik a csatorna tartalmát. Weboldalán számos remek kisállat és házikedvenc fotó található, melyek inspirációt adhatnak az ilyen képek kedvelőinek, készítőinek.


YT: https://www.youtube.com/c/DSLRPixelStudio/videos

Web: https://tierfotograz.at/

Face: https://www.facebook.com/groups/tanuljunkegyuttfotozni/Császár Szabolcs

Fotózással, videózással kapcsolatos tartalmak találhatók Szabolcs csatornáján. Különféle tippek, tanácsok és oktató jellegű anyagok, mellett werkvideók, lájvok és tesztvideók is vannak a tartalmak között.


YT: https://www.youtube.com/c/Cs%C3%A1sz%C3%A1rSzabolcs/videosCsiger Vintagelab