top of page
Keresés

7 Fotós YouTube csatorna ajánló

Frissítve: 2021. ápr. 14.

Ismét elhoztam hét fotózással kapcsolatos YouTube csatornát. Ha valamelyik felkelti az érdeklődésedet bátran keress rá. Miklós Meyer

Fotózás alapjai egyszerűen, érthetően. Tippek, trükkök, oktató jellegű videókkal színesítve adja a csatorna tartalmát. Mindezek mellett technikai jellegű tesztekkel és bemutatókkal.


YT: https://www.youtube.com/user/mamiki1/videos

web: https://tisztaegtisztafold.hu/Csapó András

Négy kontinens több, mint harminc országát bejárta már András. Utazós, vlogolós tartalom jellemzi leginkább csatornáját, de a fotózással kapcsolatos tartalmak sem maradhatnak el. Ha szereted a természetet és az különféle kultúrákat, akkor látogass el erre a csatornára.


YT: https://www.youtube.com/channel/UCdNcPxhnNNWAFZn1CRxjwsA/videos

Face: https://www.facebook.com/Navigator.csapo/DSLR Pixel Studio

Fotózással kapcsolatos tapasztalatok, ötletek, tanácsokat megosztása és technikai jellegű bemutatók, útmutatók jellemzik a csatorna tartalmát. Weboldalán számos remek kisállat és házikedvenc fotó található, melyek inspirációt adhatnak az ilyen képek kedvelőinek, készítőinek.


YT: https://www.youtube.com/c/DSLRPixelStudio/videos

Web: https://tierfotograz.at/

Face: https://www.facebook.com/groups/tanuljunkegyuttfotozni/Császár Szabolcs

Fotózással, videózással kapcsolatos tartalmak találhatók Szabolcs csatornáján. Különféle tippek, tanácsok és oktató jellegű anyagok, mellett werkvideók, lájvok és tesztvideók is vannak a tartalmak között.


YT: https://www.youtube.com/c/Cs%C3%A1sz%C3%A1rSzabolcs/videosCsiger Vintagelab

Még viszonylag kevés tartalom van a csatornán, de ha érdekel a fotózás, akár az analóg fotózás, akkor itt érdekes tartalmakat találhatsz. Drónos videók és vlogok, fényképező és objektívtesztek is megtalálhatók. Weboldalán, instagramján pedig számos esküvői és modellfotó adhat inspirációt az erre kíváncsiaknak.


YT: https://www.youtube.com/channel/UCWVHqDU0PRkkyTwg7RXHWpg/videos

Face: https://www.facebook.com/csigerphoto

Insta: https://www.instagram.com/csiger78/

Web: https://www.csiger.com/Gábor Déber

Fotózással, leginkább esküvő fotózással foglalkozó csatorna, ahol számtalan tanulságos eset, sztori kerül bemutatásra. Mik azok a dolgok, amikre érdemes lehet odafigyelni, a fotózás gyakorlati és marketing oldalár is megközelítve.


YT: https://www.youtube.com/channel/UCFQnyxSI5muEKy5WnqWOxnQ/videos

Web: www.debergabor.hu

Insta: https://www.instagram.com/debergabor/?hl=huTóth Balázs Fotóstúdió

A csatorna elsősorban a portréfotózással, üzleti portré, beauty és divat fotózással foglalkozik. számos tippet, tanácsot ad Balázs a portré fotózás iránt érdeklődők számára. De, aki komolyabban is szeretne elmélyülni a fotózás ezen ágában, annak oktatójellegű videók, workshopok is rendelkezésére állnak.


YT: https://www.youtube.com/c/T%C3%B3thBal%C3%A1zsFot%C3%B3st%C3%BAdi%C3%B3/videos

Web: https://www.tb-photo.hu/

29 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
donate button.png
bottom of page